U bent hier

Nieuwsbericht: 13 november 2018

Uitbater nieuw cultuurcafé

Het Autonoom Gemeentebedrijf Merelbeke (AGB Merelbeke) is op zoek naar een uitbater voor het cultuurcafé in het gloednieuwe cultuurhuis in het centrum van de gemeente (Dijsegem / Driekoningenplein). De uitbating gebeurt onder de vorm van een concessieovereenkomst met een looptijd van 15 jaar (2020-2034).

Ben jij gebeten door cultuur? Heb je ervaring en/of een sterke visie op hoe het cultuurcafé een meerwaarde kan zijn voor het nieuwe cultuurhuis? Stel je dan zeker kandidaat!

Op 17 december 2018 is er om 19.30 uur een infosessie in de raadzaal van het gemeentehuis, Hundelgemsesteenweg 353, 9820 Merelbeke. Je kan er terecht met al je vragen over het cultuurcafé en de concessie. Alle details en voorwaarden staan ook onderaan deze pagina.

 

Op woensdag 9 januari is er mogelijkheid om het cultuurcafé ter plaatse te bezoeken. Dit plaatsbezoek start om 14 uur aan de ingang van de werf (kant politiebureau).

Interesse? Download het inschrijvingsformulier, de concessievoorwaarden en het bestek onderaan deze pagina of vraag de gegevens gratis op bij de dienst contractbeheer op het gemeentehuis (1ste verdieping), Hundelgemsesteenweg 353, 9820 Merelbeke.

De inschrijving samen met de verplichte bijlagen moet het bestuur bereiken ten laatste op vrijdag 1 februari 2019 om 12.00 uur, per aangetekend schrijven of door afgifte tegen ontvangstbewijs bij de dienst contractbeheer op het gemeentehuis.

Steek de inschrijvingen in twee omslagen. Zowel de binnenste als de buitenste omslag moet de vermelding “OFFERTE CONCESSIE CULTUURCAFE” bevatten. Bij de papieren versie van de offerte steek je ook een digitale kopie (liefst USB) van deze offerte. De buitenste omslag moet geadresseerd zijn aan:

AGB Merelbeke

Dienst contractbeheer

Hundelgemsesteenweg 353

9820 Merelbeke

Meer info? Neem contact op met Michaël Pector, vrijetijdscoördinator, 09 210 32 14, michaël.pector [at] merelbeke.be

  • Nieuw cultuurcafé Merelbeke
Nieuw cultuurcafé Merelbeke

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief