U bent hier

Nieuwsbericht: 28 maart 2018

Uw belastingaangifte invullen? De FOD Financiën maakt het u gemakkelijk!

Zitdagen belastingen: alleen op afspraak

Wie hulp kan gebruiken bij het invullen van zijn belastingaangifte, kan ook dit jaar terecht op de zitdagen belastingen in het gemeentehuis. Je maakt daarvoor een afspraak bij de dienst onthaal en informatie. Wie geen afspraak heeft, wordt niet geholpen.

Een afspraak maken kan bij de dienst onthaal en informatie, 09 210 32 83 of onthaal [at] merelbeke.be. Of je komt langs aan de onthaalbalie in het gemeentehuis.

1 afspraak = 1 aangifte. Wie meerdere aangiftes wil laten invullen, zal dus ook verschillende afspraken moeten maken.

De zitdagen vinden plaats op dinsdag 18, woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 juni, telkens van 9 tot 12 en van 13 tot 16 uur in het gemeentehuis (vergaderzaal Schelderode op de eerste verdieping).

Opgelet: u moet uw identiteitskaart meebrengen. Komt u voor iemand anders? Breng dan ook een kopie van zijn of haar identiteitskaart mee en een volmacht.

 

Online? Simpel en snel vanaf begin mei

 

Ga naar MyMinfin.be en meld u aan om toegang te krijgen tot uw gedeeltelijk vooraf ingevulde aangifte of tot uw voorstel voor vereenvoudigde aangifte.

U heeft een voorstel van vereenvoudigde aangifte gekregen?

Uw gegevens zijn juist en volledig? U moet verder niets doen.

Uw gegevens zijn onjuist of onvolledig? U moet ze corrigeren, hetzij via MyMinfin.be, hetzij via het papieren antwoordformulier.

Meer informatie? Hulp nodig?

  • Contacteer de FOD Financiën op 0257 257 57 of via het online formulier(www.fin.belgium.be > Contact).

Opgelet: u moet uw identiteitskaart meebrengen. Komt u voor iemand anders? Breng dan ook een kopie van zijn of haar identiteitskaart mee en een volmacht. Meer informatie op de website van de FOD Financiën à www.fin.belgium.be > Particulieren > Aangifte 2019 > Invulsessies.

Wacht niet te lang, het is niet mogelijk uw aangifte te laten invullen na de opgegeven data!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief