U bent hier

Nieuwsbericht: 27 maart 2017

Slotactie Merelbeke zit op schema

Onder de slogan 'Merelbeke zit op schema' wordt gedurende 6 maanden in gans Merelbeke het gebruik van een medicatieschema gepromoot. Het medicatieschema geeft een overzicht van welke medicatie je wanneer moet innemen en is dus een handig hulpmiddel voor mensen die dagelijks meerdere medicijnen innemen.

De opzet van het project is om iedere burger bewust te maken van het bestaan én het belang van zo’n medicatieschema. De schema’s worden opgemaakt door je huisarts of apotheker en gedeeld met de zorgverleners van jouw keuze. Bij een opname in het ziekenhuis is het bijvoorbeeld een zeer belangrijk hulpmiddel voor de artsen en verplegers ter plekke. Ook na ontslag, wanneer het in het ziekenhuis eventueel werd bijgewerkt, is het een handige bron van informatie voor je huisarts of apotheker.

Het project loopt af midden april en we eindigen graag met een leuke actie! Neem deel aan de woordzoeker wedstrijd en maak kans op een cadeaubon Merelbeke twv 25 €. Deelnemingsformulieren vind je bij je arts, apotheker of ziekenfonds en bij enkele gemeentediensten (Sociaal Huis, bibliotheek, sportpark) of via www.merelbekezitopschema.be. Deponeer het ingevulde formulier voor 15 april in 1 van de verzameldozen bij je arts of apotheker.

Meer informatie? Surf naar www.merelbekezitopschema.be of volg ons op facebook.

  • Merelbeke zit op schema
Merelbeke zit op schema

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief